«Muslim»

«Muslim» - Zahia Rahmani | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zahia Rahmani
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
«Muslim».pdf
ISBN
2160771993522

BESKRIVELSE

«Jeg vet at folk bekymrer seg for oss. Men følelsen, vår følelse av oss selv, hvem bekymrer seg for den?» Fra en fengselscelle forteller en berbisk kvinne om sitt liv. Hun sitter igjen med fragmenter av fortellinger og bruddstykker av et morsmål som gradvis er blitt erstattet av den gamle kolonimaktens språk. Hun forteller om den gangen hun kom til Frank.rike, der hun i møte med en ny verden, gradvis mistet kontakten med sine røtter, og der hun måtte finne seg i å bli - redusert til merkelappen «muslim» - en tom betegnelse for alle «de andre». Med poetisk kraft og politisk brodd reflekterer forfatteren over eget opphav samtidig som hun gir et nyansert bilde av islam og kolonialismens brutale ringvirkninger.

Denne personvernerklæringen beskriver hvorfor og hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger og gir informasjon om enkeltpersoners rettigheter. Islam är den näst största religionen i Sverige efter kristendomen. 1953 fanns uppskattningsvis 500 muslimer i Sverige.

Den siste Jummah i Ramadan( Jumma tul Widah) vil holdes i Muslim Senter Furuset med to salah: 14:30 og 15:30 Fitrana er minimum kr 100 pr person, gjelder også for nyfødt barn og må betales før Eid bønn. Finn din muslimske livspartner. Pålitelig nettsted brukt av over 4,5 millioner muslimer i hele verden.

RELATERTE BØKER