Maktkamp

Maktkamp - Trine Angelsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Angelsen
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Maktkamp.pdf
ISBN
8803741575222

BESKRIVELSE

Året er 1850, og på handelsstedet Kjerringøy er det et yrende liv. Seksten år gamle Karine jobber som taus, og med sitt vakre utseende og varme vesen blir hun omsvermet av flere unge menn. Familien Gotaas skjuler mange hemmeligheter, og Karine har forstått at både Jonas og Legd-Ola vet mer enn de vil ut med ... Rakel har oppdaget at ektemannen har et forhold til Nora, og nå krever hun at fintausa skal reise fra Kjerringøy. Brinkmann nøler imidlertid med å si opp elskerinnen, for også hun vet mer om ham enn hun burde ...

Vis mer. Kommunestyret klarte nok en gang å utsette spørsmålet om BU-koordinatorposisjonen skal inn i rådmannens stab eller forbli politisk uavhengig slik den er i dag. Brutal maktkamp: - Ekstraordinært Finansministeren under statsminister Boris Johnson slutter etter det som beskrives som en brutal maktkamp. I metoo-sakene har maktkamp tåkelagt fakta.

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

RELATERTE BØKER