Det siste barnet

Det siste barnet - John Hart | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Hart
DIMENSJON
8,98 MB
FILNAVN
Det siste barnet.pdf
ISBN
2957438555860

BESKRIVELSE

13 år gamle Johnny Merrimon hadde et perfekt liv: et godt hjem, kjærlige foreldre og tvillingsøsteren Alyssa som han var sterkt knyttet til. Han visste ingenting om tap og svik - før Alyssa forsvant inn i en fremmed bil. Nå, et år senere, er Johnny forlatt av alle han var blitt opplært til å stole på: Faren dro sin vei da datteren ble borte, og moren har forskanset seg i en tåkeverden av alkohol og dop. Bare Johnny tror at Alyssa fremdeles er i live, og han bestemmer seg for å finne henne. Men så forsvinner enda en liten jente, og Johnny må oppsøke miljøer og mennesker som ingen barn burde bli kjent med. "Det siste barnet" er like spennende som den er gripende, like velskrevet som den er rystende.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... Fantastisk thriller fra John Hart! John Hart har vunnet de viktigste prisene for krimlitteratur i USA. Med Det siste barnet overgår han seg selv - en utrolig spennende, gripende, velskrevet og rystende thriller! 13 år gamle Johnny Merrimon ble vitne til at tvillingsøsteren Alyssa forsvant inn i en fremmed bil.Et år senere er Johnny ensom og alene, forlatt av alle han var blitt opplært ... Det som skulle vise seg å bli det siste.

Ukjent forfatter før jeg leste all omtale av den siste av John Hart utgitt på norsk i 2016: Syndenes forlatelse. - Det siste barnet befinner seg antakelig IKKE i et av landene vi anser som et av de fattigste, men heller i et av mellominntektslandene. - Hun kan være en ung jente i et av Indias utkantstrøk, der helse- og utdanningstilbud, rent vann og sanitæranlegg mangler, der hverken myndighetene, giverland eller organisasjoner har nådd frem - der bistandsarkitekturen har feilet, sier Gates ... Det siste barnet.

RELATERTE BØKER