Det niende prinsipp

Det niende prinsipp - Gert Nygårdshaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Det niende prinsipp.pdf
ISBN
2230792405928

BESKRIVELSE

Fredric Drum er i Egypt. Tilsynelatende helt uten grunn vikles han inn i et mysterium som truer med å drive ham fra all fornuft. Det blir et drama på liv og død, over antikk historie, Kheopspyramiden, mumier og uforklarlige mord. En klassisk Nygårdshaug-roman, fortettet med mystikk, eksotisk viten og spenning til siste side.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Det niende prinsipp fra Bokklubber Fredric Drum er i Egypt.

Tilsynelatende helt uten grunn vikles han inn i et mysterium som truer med å drive ham fra all fornuft. Det blir et drama på liv og død, over antikk historie, Kheopspyramiden, mumier og uforklarlige mord. Det niende prinsipp; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Serie [Fredric Drum og Skarphedin Olsen] Serienummer [4] År: 2017; Noter: 1.

RELATERTE BØKER