Verdens historie

Verdens historie - Klaus Berndl, Markus Hattstein, Arthur Knebel, Herrmann-Josef Udelhoven | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Berndl, Markus Hattstein, Arthur Knebel, Herrmann-Josef Udelhoven
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Verdens historie.pdf
ISBN
8142620109987

BESKRIVELSE

Boka tar for seg verdenshistorien fra de første sivilisasjonene og fram til våre dager. Den sammenstiller den sosiale, kulturelle og militære historien og beskriver bl.a. verdensriker på toppen og nasjoner i krig, mektige herskere og religiøse menn, genier som driver fram utviklinga, maleri, skulpturer, musikk og arkitektur. Boka presenterer også epokegjørende forvandlinger som den franske revolusjonen, de store religionene, ideologiske bevegelser og har biografier over verdens ledere og berømte personligheter. Har register.

På de mange uoffisielle «best i verden-listene» er det noen elite­avdelinger som peker seg ut. Blant dem to norske. 40.000 vitser og to millioner rangeringer senere, er dette offisielt verdens morsomste vits: To jegere er ute i skogen da en av dem kollapser.

Blant dem to norske. 40.000 vitser og to millioner rangeringer senere, er dette offisielt verdens morsomste vits: To jegere er ute i skogen da en av dem kollapser. Han ser ikke ut til å puste og øynene hans er ... Verdens historie.

RELATERTE BØKER