Utbruddet av andre verdenskrig

Utbruddet av andre verdenskrig - Marco Smedberg, Niklas Zetterling | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marco Smedberg, Niklas Zetterling
DIMENSJON
12,64 MB
FILNAVN
Utbruddet av andre verdenskrig.pdf
ISBN
4034088780705

BESKRIVELSE

Den komplette historien om utbruddet av andre verdenskrig. I september 1939 gikk Hitler og Stalin til angrep på Polen. De var overbevist om at de britiske og franske regjeringene kom til å vike enda en gang. Men invasjonen av Polen skulle bli gnisten som satte verden i brann. Denne boken avslører en rekke myter om hvordan andre verdenskrig startet. Den retter opp den polske krigsmaktens ufortjent dårlige rykte og setter Polens historie inn i en større europeisk sammenheng. De erfaringer Tyskland og deres fiender gjorde seg under invasjonen av Polen, kom til å påvirke hele utviklingen av andre verdenskrig. Som tilleggskilder har forfatterne benyttet et stort antall øyenvitner, brev og dagbøker, og boken inneholder et rikt kartmateriale. Marco Smedberg er militærhistorisk forfatter. Han har vært offiser i pansertroppene og generalstaben, men er også magister i filosofi. Han har blant annet skrevet Krigföring: från Austerlitz till Bagdad og Från Sicilien till Rom: Kriget i Italien 1943-44 Niklas Zetterling er en av verdens fremste eksperter på andre verdenskrig. Han har tidligere utgitt en rekke bøker på norsk: Andre verdenskrig år for år, Jakten på Bismarck, Tirpitz, Slaget om Kursk, 9. april og D-dagen.

4. Det førte til at vi ved utbruddet av andre verdenskrig hadde langt mer britiskvennlige og tilsvarende antityske sympatier enn da første verdenskrig startet. Danmark.

men også verdens største importør av råolje og andre råvarer. 4. Det førte til at vi ved utbruddet av andre verdenskrig hadde langt mer britiskvennlige og tilsvarende antityske sympatier enn da første verdenskrig startet.

RELATERTE BØKER