Skjebnens ironi

Skjebnens ironi - R.J. Ellory | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
R.J. Ellory
DIMENSJON
8,79 MB
FILNAVN
Skjebnens ironi.pdf
ISBN
3477508928353

BESKRIVELSE

De foreldreløse halvbrødrene Clarence Luckman og Elliott Danziger har tilbrakt hele oppveksten på statlige institusjoner og er fullstendig i utakt med verdenen utenfor. Men da de blir tatt til gisler av en dødsdømt morder på rømmen, Earl Sheridan, tar livet deres en ny vending. Sammen med Sheridan begir Clarence og Elliot seg ut på en vill flukt fra lovens lange arm. Underveis må de to brødrene lære seg å leve med den stadig økende bølgen av vold og ulovligheter som følger i kjølvannet av dem. Dette tvinger dem til å ta stilling til livet sitt, og til forholdet seg imellom.Vil guttene klare å unnslippe skyggen som har hvilt over dem siden morens død, eller vil de bli ført med i dragsuget av Earl Sheridans forskrudde fremferd?

side Nynorskordboka: Ordet 'ironien' er ikkje eit oppslagsord i Nynorskordboka. Men kanskje ... SKJEBNENS IRONI: EØS-modellen står for nøyaktig det britiske ut-velgere foraktet: Fri flyt av arbeidsinnvandring, betaling av medlemskontingent og å underkaste seg beslutninger fattet i Brussel. Oversettelse for 'skjebnens ironi' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. En skjebnens ironi, forteller en engasjert Jan Otto Nilsen.

En slags skjebnens ironi. Det blir ingen nissestreker i dag.

RELATERTE BØKER