Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet

Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet - Nicolay Skarning | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolay Skarning
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet.pdf
ISBN
8508507675680

BESKRIVELSE

«Vikarer og midlertidig ansettelse kan være et minefelt om du tråkker galt. Denne boken gir deg veikartet du må ha, sammen med mange praktiske og nyttige råd du ikke visste at du trengte». Even Bolstad, daglig leder HR Norge - Når er det lov å ansette midlertidig? - Når er det lov å leie inn arbeidskraft? - Hva er mulighetene og fallgruvene når man leier inn arbeidskraft? - Hva er konsekvensene av vikarbyrådirektivet og hvordan håndterer man det best mulig? Dette er noen av spørsmålene som blir besvart i Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet. Forfatteren gir en oversikt over praktiske problemstillinger innen temaet, og gir samtidig et innspill til debatten omkring midlertidige ansettelser og innleie i Norge. Boken inneholder gode eksempler, nyttige sjekklister, gjennomgang av de viktigste dommene og eksempler på avtaler og dokumenter. Boken er nyttig for alle arbeidsgivere, bemanningsforetak, organisasjoner og arbeidstakere. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788215021973 Midlertidige ansettelser, innleie og ... Tilbake til søkeresultater.

Boken inneholder gode eksempler, nyttige sjekklister, gjennomgang av de viktigste dommene og eksempler på avtaler og dokumenter. Følgende har blitt sagt om boken: «Vikarer og midlertidig ansettelse kan være et minefelt om du tråkker ... Midlertidige ansettelser, innleie og vikarbyrådirektivet Vikarer og midlertidig ansattelse kan være et minefelt om du tråkker galt.

RELATERTE BØKER