Jeg vet ikke helt hva det er

Jeg vet ikke helt hva det er - Silje Bergum Kinsten | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Bergum Kinsten
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Jeg vet ikke helt hva det er.pdf
ISBN
4422274617107

BESKRIVELSE

Det føles rart. Alt vugger. Jeg lener meg forover og faller ned på gulvet.Dette er første reaksjonen hovedpersonen i Silje Bergum Kinstens debutroman, Jeg vet ikke helt hva det er, får på en av romanens første sider, som foreslår at hun kanskje lider av ME, kronisk utmattelsessyndrom. Men hun vet ikke. Hun vet ikke helt hva det er, som tittelen foreslår. Bare at det er noe. At livet slik hun kjenner det, slik hun har opp til nå har levd det, framstår forandret. Hvordan finne tilbake til livet slik det var? Hvordan fortsette når kroppen kanskje ikke orker? Og hva skjer med omgivelsene dine i en situasjon som dette?Med Jeg vet ikke helt hva det er har Silje Bergum Kinsten skrevet en sterk og gjenkjennelig roman som vil være til glede for alle og hjelp til mange. En på mange måter oppsiktsvekkende debut.

Mamma spør meg hele tiden om hva det er, men jeg klarer ikke å si noe, for jeg vet ikke helt. - Jeg vet ikke helt hva som skjedde, egentlig. Noen som hadde lyst til å «gønne på» litt, men jeg ville ikke ha bildet og navnet mitt noe sted.

Dette er første reaksjonen hovedpersonen i Silje Bergum Kinstens debutroman, Jeg vet ikke helt hva det er, får på en av romanens første sider, som foreslår at hun kanskje lider av ME, kronisk utmattelsessyndrom. Hei torsdag & hei på deg 💛 Jeg håper du har en SÅ (☝🏻) glad dag. I dag vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne.

RELATERTE BØKER