Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre

Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre - Per Espen Stoknes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Espen Stoknes
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre.pdf
ISBN
6902339205040

BESKRIVELSE

Hva gjør vi når koronakrisen er over og vi skal få samfunnet på fote igjen? Hvordan sikrer vi en vekst og velferd som både vi og kloden faktisk kan leve med i tiårene og hundreårene som kommer? Med stor entusiasme og en populærvitenskapelig formidlingsevne av de sjeldne bygger Per Espen Stoknes bro mellom miljøbevegelsen, næringslivet og folk flest. Han lanserer et nytt og bærekraftig vekstparadigme som styrker håpet om å få til et helt nødvendig grønt skifte i både norsk og internasjonal økonomi.

Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre.

Den forutsetter en frikobling mellom vekst og karbonutslipp som i studier bare har vist seg å være begrenset (utslippene stiger ikke like raskt som veksten) eller som et nullsumspill (når grønn vekst i Sverige gjør at svenske forbrukere får mer penger, kjøper svenskene varer som fører til utslipp ... En sirkulær økonomi gir nye konkurransevilkår 46 Sterkere ... et forslag til en overordnet strategi for grønn konkurransekraft Det leverte sine anbefalinger i oktober 2016 Anbefalingene fra ekspertutvalget, og ...

RELATERTE BØKER