Faddergaven

Faddergaven - Monica Vikström-Jokela | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Vikström-Jokela
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Faddergaven.pdf
ISBN
3057850611570

BESKRIVELSE

Faddergaven er en bok til fadderen. De livsnære fortellingene i boka gir eksempler på hva en fadder kan gjøre for og med fadderbarnet sitt. Den gir også ideer til gaver til fadderbarnet, f.eks. tid, en god fortelling eller en overraskelse. I boka er det plass til å notere opplevelser man har sammen med fadderbarnet, og det er også satt av plass til bilde, fødselsdato, dåpsdato, barnets navn, etc. Forfatter Monica Vikström-Jokela er prest og mor til fem barn. Boka er illustrert med nære, varme illustrasjoner av Mervi Lindmann. Den er utgitt både på bokmål og nynorsk.

Fotograf Rude, Ernest - 1920 Håkon ... Church Records [edit | edit source]. Microfilm of parish registers available at the Family History Library for Kvinnherad clerical district contains parish registers for the parishes Kvinnherad with Uskedal chapel, Hatlestrand, Ænes, Ølve and Husnes.Records available from 1669-1926.

i 1694, som datter av skipper og trondhjemsborger Peder Christensen Drejer (c1640-c1696) og hans 2. hustru Maren Axelsdatter ? Hva slags slektsforbindelse kan Karen P.d.

RELATERTE BØKER