Det som ikke vokser, er døende

Det som ikke vokser, er døende - Jesper Weithz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jesper Weithz
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Det som ikke vokser, er døende.pdf
ISBN
2202657537009

BESKRIVELSE

Da Henrik og Lotte kysser hverandre til farvel i sitt felles hjem i Stockholms skjærgård, tror de at de snart vil sees igjen under São Paolos sol. Lottes graviditet har medført uventede komplikasjoner, men i Brasil er det mulig å få behandling, så der finnes håpet om at hun skal bli frisk. Mens Henrik oppholder seg i London, pakker hun og ordner alt det nødvendige i Sverige sammen med datteren Molly. Både Lotte og Henrik er velstående, vellykte mennesker, og dagene frem til gjenforeningen burde gå som en lek for dem. Men så begynner det moderne livets tynne is å slå sprekker under føttene deres, og plutselig er de i fritt fall - tusenvis av mil borte fra hverandre. Det som ikke vokser, er døende, er en eksistensiell thriller, en åndeløst spennende fortelling om kaos, utsatthet, vårt forhold til naturen og den varmen kjærligheten kan by på.

0 Handlekurv Det er derfor viktig at vi ikke venter for lenge med å kle om den døde. Blå­lilla dødsflekker kan vi se hos noen etter en tid.

I fjor satt 886 våkere hos 947 døende. Det kan være en lengre reise, eller bare en tur i parken når været tillater det. Uansett er det gøy å lese om ukjente steder.

RELATERTE BØKER