Det sanne livet

Det sanne livet - Alain Badiou | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alain Badiou
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Det sanne livet.pdf
ISBN
1492388906590

BESKRIVELSE

Liten filosofisk bok om å tenke utenfor boksen, om å velge et liv som ikke allerede er planlagt for deg.79 år gamle Badiou tar utgangspunkt i dagens unge vestlige og hvordan de bør være oppmerksomme på hvilke leveregler de velger å følge. Han minner de på at de ikke behøver å følge gamle hierarkiske normer, regler og retningslinjer, men at det er mulig å lage sine egne veier å gå.Alain Badiou (f. 1937) er fransk filosof og anti-postmodernist. Han er tidligere professor ved École normale supérieure.

Med Ham kom lyset fra Gud. Alle ting er blitt til ved Ham, så bli med og rop det ut! Det sanne lys som lyser opp hele verden, oå-o-å, Det skinner i dag, det skinner i dag.

Men det jeg er mest redd for, er å glemme å leve. Livet er så kort og kan bli avsluttet altfor fort.

RELATERTE BØKER