Coaching

Coaching - Amanda Vickers, Steve Bavister | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amanda Vickers, Steve Bavister
DIMENSJON
5,57 MB
FILNAVN
Coaching.pdf
ISBN
8894410908565

BESKRIVELSE

Lær Deg Selv Coaching gir en grunnleggende innsikt i så vel teori som praksis for den som ønsker å utvikle seg til coach - i livet eller i arbeidslivet. Boken er systematisk lagt opp, den forklarer trinn for trinn hva coaching i virkeligheten er og hvordan man best lærer det. Praktiske eksempler og råd for ulike situasjoner gjør tilnærmingen ytterligere instruktiv. Coaching gir deg hjelp til å gjennomføre forandringer og lede mer effektivt og tillitvekkende. Amanda Vickers er en trenet coach i arbeidslivet og direktør i Speak First, et byrå for ledertrening og konsulenthjelp. Steve Bavister er grunnlegger av den britiske coach-foreningen og redaktør av magasinet Voice of Coaching.

På 1800-tallet ble betegnelsen coach brukt på en lærer som ga engelske studenter eksamenshjelp som privatundervisning. Disse lærerne ble oppfattet som så engasjerte at studentene fikk en følelse av å kjøre gjennom eksamen med vogn ("coach"). Zen Coaching is a powerful, effortless coaching method and life approach that supports a profound inner journey, beneficial action and authentic relationships with others.

Vi tilbyr åpne kurs og utdannelser i Oslo, samt interne kurs i hele Skandinavia. Coaching utdanningen har hjulpet meg til å bli tydeligere gjennom å sette grenser og til å si klart ja eller nei. Det er energigivende og jeg får utrettet mer.

RELATERTE BØKER