Blodroser

Blodroser - Margie Orford | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margie Orford
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Blodroser.pdf
ISBN
3604749627373

BESKRIVELSE

Profileringsekspert Clare Hart trekkes inn i en mordetterforskning da en hjemløs tenåringsgutt blir funnet drept. Det ser ut som en metodisk og kynisk avrettelse i den fattige og farlige havnebyen Walvis Bay i Namibia. Et korrupt og klaustrofobisk sted for folk på gjennomreise - der folk vet alt og ingenting om hverandre.Margie Orford har skrevet nok en samfunnsengasjert og stemningsfull thriller om journalist og profileringsekspert Clare Hart.

Språket er godt, og boken er spennende nok til å fortjene et lengre opphold i godstolen. Margie Orford Blodroser Published on Feb 14, 2017 Profileringsekspert Clare Hart trekkes inn i en mordetterforskning da en hjemløs tenåringsgutt blir funnet drept. Kjøp Blodroser fra Bokklubber Profileringsekspert Clare Hart trekkes inn i en mordetterforskning da en hjemløs tenåringsgutt blir funnet drept. Det ser ut som en metodisk og kynisk avrettelse i den fattige og farlige havnebyen Walvis Bay i Namibia. Profileringsekspert Clare Hart trekkes inn i en mordetterforskning da en hjemløs tenåringsgutt blir funnet drept.

Se flere bøker fra Margie Orford. Blodroser (Innbundet) av forfatter Margie Orford. Pris kr 332 (spar kr 47).

RELATERTE BØKER