Valgloven

Valgloven Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Valgloven.pdf
ISBN
4824086690965

BESKRIVELSE

Valgloven (Lov om valg til Stortinget, fylkesting og kommunestyrer) m/forskrifter - med endringer, sist ved lov av 15. juni 2018 nr. 39

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202639822 Et flertall i valglovutvalget går inn for at 16-åringer skal få stemme ved kommune- og fylkestingsvalg. Utvalget leverer sin utredning onsdag. I valgloven skal følgende bestemmelser lyde: § 3-3 tredje ledd bokstav b: b) den som i vedkommende kommune eller fylkeskommune er administrasjonssjef eller dennes stedfortreder, leder av forvaltningsgren, virksomhetsleder med budsjett- og personalansvar, sekretær for kommunestyret eller fylkestinget, ansvarlig for regnskapsfunksjonen, eller ansvarlig for revisjonen. Den nye valgloven vil gjelde fra stortingsvalget i 2025.

Loven etablerer valgstyrer, stemmestyrer, fylkesvalgstyrer og riksvalgsstyret.. Det følger av loven at valgdagsmålinger ... Kjøp 'Valgloven, (lov om valg til Stortinget, fylkesting og kommunestyrer) av 28.

RELATERTE BØKER