Syng håp!

Syng håp! - Sindre Eide | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Eide
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Syng håp!.pdf
ISBN
7374245548178

BESKRIVELSE

Dette er et idéhefte til sangboken og CD-en "Syng håp!", utgitt av IKO-Forlaget i samarbeid med Kirkens Nødhjelp og Kirkens nord/sør informasjon. Hensikten med dette heftet er å gi hjelp til å ta materiale fra det verdensvide kirkefellesskapet i bruk på møter, konserter, gudstjenester og annet. Her er både ferdige opplegg, ideer til forskjellige slags verksteder, et samtaleopplegg, planleggingsark og kopieringsoriginaler. "Syng håp!"-materialet er med sine tre komponenter en ressurs både i trosopplæring og gudstjenestefornyelse.

Syng håp! 2 : flere sanger og bønner fra den verdensvide kirke. 9788282490030-+ Legg i handlevogn.

Musikere fra Trondheim og Selbu deltar på CD-en, sammen med korsanger fra Risør, både barn og voksne. Syng håp! 2 : flere sanger og bønner fra den verdensvide kirke. 9788282490030-+ Legg i handlevogn.

RELATERTE BØKER