Svingstol og andre tekster

Svingstol og andre tekster - Dag Solstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Solstad
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Svingstol og andre tekster.pdf
ISBN
1894959787966

BESKRIVELSE

Svingstol og andre tekster er en samling kortprosatekster. Noen av dem er på bare noen linjer, mens andre er lengre og minner om noveller. Solstad går inn i hverdagen og forsøker å tolke den i bevissthet om at våre liv ikke foregår i en drømmeaktig symbolverden, men i den hverdagen vi foraktelig kaller banal.Svingstol og andre tekster inneholder samlingen som utkom i Svingstol i 1967, men presenterer også tekster Solstad skrev i årene 1966-1970, bl.a. for Dagbladet, Profil og Vinduet, med klassikere som "Barn" og "Akropolis".

En roman om Aker. Svingstol : En samling prosatekster / Dag Solstad. - Oslo : Aschehoug, ...

Ho er skrivi i ei tid da mange sette seg opp mot den tradisjonelle kvinnerolla, og likestillingsbevegelsar var i full frammarsj. Novella handlar om ei namnlaus jente som lever i samtid. Arild Asnes, 1970 er en roman av den norske forfatteren Dag Solstad..

RELATERTE BØKER