Sårbarhetens kraft

Sårbarhetens kraft - Per Arne Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Arne Dahl
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Sårbarhetens kraft.pdf
ISBN
6156930981729

BESKRIVELSE

Er det mulig å hente ny styrke når man føler seg som svakest? I denne boken reiser tidligere Tunsberg-biskop Per Arne Dahl et spørsmål han mener er svært sentralt i vår tid: Er det rom for sårbarhet i en verden der den sterkeste som oftest trekker det lengste strået? Ja, mener forfatteren, som understreker at sårbarhet ikke er svakhet, men at sårbarheten tvert imot kan gjøre oss både sterkere og klokere. Men han kommer også med en advarsel: Pass deg så ikke sårbarheten blir brukt mot deg av kyniske og ufølsomme mennesker! Gjennom hele livet har Per Arne Dahl lyttet til mennesker som har det vanskelig. Han skriver troverdig og nært om hvordan vi kan leve med skjulte plager. Det krever mot å vise sårbarhet og det er avgjørende hvordan vi hjelper hverandre når det butter imot og røyner på. Sårbarhetens kraft er en klok og varm bok om hvordan sårbarhet kan gi ny styrke.

Er det mulig å hente ny styrke når man føler seg som svakest? I denne boken reiser tidligere Tunsberg-biskop Per Arne Dahl et spørsmål han mener er svært sentralt i vår tid. Sårbarhetens kraft om å finne styrke når du er svak. Per Arne Dahl; Andreas Dahl (Oppleser) Er det mulig å hente ny styrke når man føler seg som svakest? I denne ... Sårbarhetens kraft er en klok og varm bok om hvordan sårbarhet kan gi ny styrke.

"Sårbarhetens kraft" er en klok og varm bok om hvordan sårbarhet kan gi ny styrke. Per Arne Dahl - Sårbarhetens kraft. I samarbeid med Bjørnsonfestivalen inviterer vi til foredrag ved Per Arne Dahl på Plassen/Storyville onsdag 25.

RELATERTE BØKER