Og til slutt kom Paulette

Og til slutt kom Paulette - Barbara Constantine | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbara Constantine
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Og til slutt kom Paulette.pdf
ISBN
4867859360804

BESKRIVELSE

Enkemannen Ferdinand har en gård på landet, med masse plass etter at sønnen og hans familie flyttet til byen. Da en storm ødelegger taket til naboen, inviterer han henne og det griske eselet hennes til å bo hos ham. Midlertidig, selvfølgelig. En sjarmerende bok om vennskap, generøsitet og omtanke på et bakteppe av pastis og provencalsk landsbyidyll.

Fødselen fant sted i USA ettersom paret benyttet seg av surrogati. Etter over 60 dager i USA, har de endelig fått reise hjem igjen. 30 løpere, fire skytinger og korte runder.

- Til slutt kom det en kamel som rett og slett var uspiselig Skrevet av Rune Nilsen 20.01.2020 23:01 - OPPDATERT 21.01.2020 06:26 . Tips oss.

RELATERTE BØKER