Mørketid

Mørketid - Michelle Paver | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michelle Paver
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Mørketid.pdf
ISBN
4558813829688

BESKRIVELSE

Det er januar 1937. Tåka ligger tjukk over London, og 28 år gamle Jack er fattig, ensom og på desperat jakt etter noe som kan forandre livet hans. Derfor takker han ja når han får tilbud om å bli med som telegrafist på en ekspedisjon til Arktis. Stemningen er høy idet tre menn og et kobbel med hunder forlater Tromsø og setter kurs mot det gudsforlatte Gruhuken - som sies å være hjemsøkt. I begynnelsen er de blendet av midnattssolens lys, men snart kommer mørketiden og Jack opplever en sterk, uforklarlig uhygge. Etter hvert forfølges ekspedisjonen av uhell, og kameratene må forlate Jack i isødet. Men det skal snart vise seg at han ikke er alene på Gruhuken. Noe eller noen vandrer rundt der ute i mørket og kulda...

Lyspunkter i mørketiden. Vinterlyset i nord er fascinerende, vakkert og dramatisk. Mørketid.

Mørketid. Svalbard i mørketiden er ikke bare et evig mørke! Nordlys, måneskinn og den helt særegne stemningen polarnatta gir gjør denne tiden både spennende og svært hyggelig for turister og fastboende.

RELATERTE BØKER