Mellom liv og død

Mellom liv og død - Elisabeth Hammer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Mellom liv og død.pdf
ISBN
6196563941628

BESKRIVELSE

Philip og Mathias er fortsatt savnet etter forliset ved Fanø. Sigrid setter straks i gang jakten etter en ny ekteskapskandidat for Maria, og herr Taulor blir invitert til romjulsballet. Men selv om alle ser ut til å tro at forloveden er død, nekter Maria å godta at han er borte. Hun søker hjelp hos Peder, og sammen drar de ut for å lete etter overlevende. Men alle spor ser ut til å være visket bort. Hva om Philip akkurat nå trengte henne? Da var det bortkastet å tråkke rundt i havgapet. Men Maria visste ikke hvor hun ellers skulle lete. Hun var fristet til å gi opp, men så ryggen på Peder der han gikk konsentrert og stirret fremfor seg. Han hadde fortsatt håp, og de måtte undersøke alle muligheter.

I et halvt år følger dokumentaren arbeidet på Storbritannias ledende hjerneklinikk. Der forskes det på hjernens rolle og grensene mellom liv og død.

En emosjonell dragning kommer over dem. Vi blir så introdusert til Jacobs samboer Jennifer som jobber som journalist. Byen mellom liv og død er filmet i sort/hvitt, noe som understreker historiens dystre tema, og dens plassering i tiden, akkurat som for eksempel Steven Spielberg gjorde i Schindlers liste.

RELATERTE BØKER