Mål og meining

Mål og meining - Fredrik Rostrup | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Rostrup
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Mål og meining.pdf
ISBN
9146318234077

BESKRIVELSE

Målet med den nye utgåva av Mål og meining er at elevane skal arbeide med nynorsk språk og sentralt fagstoff samstundes, med andre ord at dei bruker sidemålet i meiningsfulle samanhengar. Dette gjer elevane til betre nynorskbrukarar. Den nye utgåva byggjer på norskplanen i Kunnskapsløftet. Boka inneheld: Grunnleggjande grammatikk med varierte øvingar Frie øvingar til pensum i litteratur og språk Ordlistebruk Vanlege feil i nynorsk sidemål Sakprosa og stilskriving Diagram og oversikter til innlæring og repetisjon Komplett fasit til øvingane slik at elevane sjølv kan rette dei

juni 2008, godkjend i statsråd same dagen. (Regjeringa Stoltenberg II) Les dokumentet Last ned dokument.

Les vår fagrapport fra 2017; «Uten mål og mening?» Se «barnas spesialtips til spesialundervisningen». Reklamebyrået mål og mening®..... Telefon +47 76 11 09 80.

RELATERTE BØKER