Lulu Frem Og Tilbake

Lulu Frem Og Tilbake - Kari E Lorentzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari E Lorentzen
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Lulu Frem Og Tilbake.pdf
ISBN
8649602285766

BESKRIVELSE

Mamma og pappa tar Lulu med til et fremmed land p den andre siden av jordkloden. Mot hennes vilje. Der gruer hun seg til alt, nesten hele tiden. Skolen er det verste. Mamma og pappa pr ver hjelpe, men skj nner ingenting. S skjer det noe som hjelper, b de Lulu og mamma og pappa.Dette er en lettlest barnebok som fremhever viktigheten av forst og romme barns reaksjoner p flytting mellom kulturer og spr k. Den er skrevet for gi familier i en migrasjonskontekst viktige ting snakke om.

Når det kommer til diagrammer som skal strikkes også på vrangen varierer det litt, men det vanligste er at du da strikker fra venstre mot høyre på vrangsiden, fortsatt nedenfra og opp. Hvis det er et diagram med rette og vrange masker vil beskrivelsen ofte stå noe sånt som ''Rett fra retta - vrang på vranga", altså glattstrikk. Så vidt jeg vet er frem og fram likestilte former, men de bør ikke brukes om hverandre.

Legg i ønskeliste Vår pris: 245,- ... Riller og rillestrikk. Strikker du frem og tilbake på to pinner, strikkes maskene rett på hver pinne.

RELATERTE BØKER