Jeg ser deg

Jeg ser deg - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Jeg ser deg.pdf
ISBN
1059378849777

BESKRIVELSE

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

Du prøver å skjule den, men det er tydelig hva du driver med KAN VÆRE TIL HJELP: Istedenfor å være til bry, kan du selv hjelpe, skriver Nilsen. Jeg ser deg. 18.01.2016 · Aldersgrense 6 år · 57 min.

6,785 likes · 51 talking about this. Siden ble opprettet av Lene Chatrin Hansen ifm en kunnskaps- og erfaringsbasert oppmerksomhetskampanje rettet mot vold og overgrep mot barn (2017). Jeg ser deg.

RELATERTE BØKER