Er Islam en fiasko?: Er islam et feilslått konsept uten framtid?

Er Islam en fiasko?: Er islam et feilslått konsept uten framtid? - Ghulam Ahmad Parwez | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ghulam Ahmad Parwez
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Er Islam en fiasko?: Er islam et feilslått konsept uten framtid?.pdf
ISBN
1379022255936

BESKRIVELSE

Veiledningen til et perfekt samfunn ble penbart i Koranen, som ble gitt til den siste Budbringeren Muhammed. P grunnlag av denne veiledningen klarte han med sine f lgesvenner, danne et samfunn som n dde store h yder av utvikling i starten, men raste sammen og kollapset etter noen f rhundrer. I dette heftet har forfatteren tatt for seg oppgaven av forklare hvorfor dette skjedde, og om dette kan sammenlignes med svikt av Islam?

hold deg oppdatert om rasisme: www.sos-rasisme.no En ortodoks utlegning av islam er ikke forenlig med vårt frihetlig-demokratiske samfunnssystem. I stedet for en bekjennelsesorientert islamsk religionsundervisning krever vi at muslimske elever undervises i islam integrert i etikkundervisning på tysk. Ved inngangen til det som skulle være et Handlingens tiår for Agenda 2030 og bærekraftsmålene ble verden rammet av en koronapandemi.

som i hovedsak lever i fred. Russlands kontrollbehov og innflytelse.

RELATERTE BØKER