Danny og den store fasanjakten

Danny og den store fasanjakten - Roald Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Danny og den store fasanjakten.pdf
ISBN
9142622255537

BESKRIVELSE

Roald Dahls vakreste barnebok, om forholdet mellom far og sønn.Dette er kanskje den mest alvorlige av Roald Dahls bøker for barn, men den kaller både på smil og latter. Danny og faren hans bor i en sigøynervogn bak en bensinstasjon faren driver. De eier den vesle jordflekken de bor på, mens all jorda rundt dem eies av den ufordragelige godseieren Mr. Hazell. Han gjør alt han kan for å få Danny og faren hans vekk, men de gir seg ikke så lett. Og så er det tid for den store fasanjakten, og da får Mr. Hazell seg en lærepenge til landsbyens fryd.

Og så er det tid for den store fasanjakten, og da ... "Danny og den store fasanjakten" er kanskje den mest alvorlige av Roald Dahls bøker for barn, samtidig som den er vakker og humoristisk. Danny og faren hans bor i en sigøynervogn bak en bensinstasjon faren driver.

Dramatisert for scenen av David Wood. Regi Petter Næss. Hjemmesidene Fuglenes skole, Nyheter, Lærere, elever, Hammerfest-Boka som blir sentral på 5.

RELATERTE BØKER