Buongiorno! 1; tekstbok

Buongiorno! 1; tekstbok - Rosanna Brambilla, Alessandra Crotti, Lucia von Albertini, Teresa Di Fonzo, Werner Forner, Michael Hörburger | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosanna Brambilla, Alessandra Crotti, Lucia von Albertini, Teresa Di Fonzo, Werner Forner, Michael Hörburger
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Buongiorno! 1; tekstbok.pdf
ISBN
6311529801252

BESKRIVELSE

Buongiorno 1Begynnerkurs i italiensk for videregående skole C-språk og voksenopplæring.Buomgiorno 1 består av. tekstbok. arbeidsbok. CD-er. fasit. lærerveiledningTekstboka inneholder dialoger og små lesestykker, lytteprøver og skriftlige og muntlige oppgaver. Leksjonene er delt inn i an A- og B-del, der A-delen øver inn de viktigste strukturene, mens B-delen utdyper og setter stoffet inn i nye sammenhenger. Ny grammatikk presenteres i oversiktlige rammer i hver leksjon. I tillegg finnes det en minigrammatikk bakerst i boka.Arbeidsboka består av ulike typer oppgaver fra ren drill til friskrivingsoppgaver. Det er lagt inn fire "Test deg selv"-prøver som oppsummerer kunnskapene underveis, oversikt over ny grammatikk til hver leksjon, glossar til hver leksjon og et alfabetisk glossar.To CD-er presenterer alt lydstoffet til tekstboka og til de fire "Test deg selv"-prøvene i arbeidsboka. Disse egner seg både til avspilling i klassen og til hjemmeøvinger.Fasiten inneholder pedagogiske tips, utskrift av lytteøvelser i læreboka og fasit til "Test deg selv"-prøvene og friskrivingsoppgavene.Lærerveiledningen inneholder pedagogiske tips, utskrift av lytteøvelser i læreboka og fasit til "Test deg selv"-prøvene. I tillegg er det utdypende kommentarer til alle geografiske steder og italienske kulturfenomener som nevnes i læreboka.

Ordbank. Begreper × Tøm ... Denne arbeidsboka er utviklet for spor 1-deltakere og spor 2-deltakere med langsom progresjon og støtter arbeidet med Min norsk Tekstbok A1 for spor 1 og 2.

ALI OSMAN. Jeg heter Halina Dudek, og jeg er 38 år.

RELATERTE BØKER