Livet etterpå

Livet etterpå - Gro Skartveit | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Skartveit
DIMENSJON
12,86 MB
FILNAVN
Livet etterpå.pdf
ISBN
5109392007005

BESKRIVELSE

Om å leve etter at det aller verste har skjedd. I løpet av livet opplever dei fleste kriser og hendingar som gjer dagane krevjande og vonde. Gro Skartveit har møtt folk som har vore ute ei vinternatt, men som har klart å fi nne tilbake til eit leveleg liv. Her får du historier om folk som har opplevd drap, sjølvmord, sjukdom, angst og mobbing. Gro Skartveit deler også noko av si eiga historie. Ho blei misbrukt i eit kristent miljø. Då ho stod fram som lesbisk, forlot ho jobben og mista delar av nettverket. Gjennom folks erfaringar vil Skartveit gjere lesarane betre rusta til å møte og leve etter at det aller verste har skjedd. Helseminister Bent Høie har skrive forordet.

Jeg har kommet til det punktet der kreften er borte, den er ute av kroppen min. Men jeg føler meg ikke frisk. Pris: 302,-.

Kjøp boken Livet etterpå av Gro Skartveit (ISBN 9788252192360) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Inspirerende, morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske.

RELATERTE BØKER