Guds folk og folkets gud

Guds folk og folkets gud Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Guds folk og folkets gud.pdf
ISBN
9755535937579

BESKRIVELSE

I eit kvart hundreår har Birger Løvlie vore ein fargerik forskar og undervisar i religionsfaget ved Høgskulen i Volda. Før det verka han i ei årrekkje som pastor og evangeliseringsleiar i Den evangelisk-lutherske frikyrkja. Til 65-års-dagen hyller kollegaer og vener han med denne boka. Artiklane i festskriftet femner om store delar av interessefeltet åt jubilanten. Boktittelen spelar på det spennande, og stundom spenningsfylte, forholdet mellom trua åt gudsfolket og ulike utgåver av folkeleg gudstru. Dei til saman 18 artiklane er fordelte på fire bolkar: - Vekking og kristenliv - Kyrkje og samfunn - Gudstru og anna tru - Undervisning og trusopplæring

Kirken er Guds folk under Jesu herredømme. Det er en ny familie, i Åndens enhet (1 Kor 12,13).

Vi tilhører Guds hus. Breistein, Ingunn Folkestad (2011). "Dette evangelium hadde Gud båret til ham gjennom en kvinnes vitnesbyrd".

RELATERTE BØKER