Faddergåva

Faddergåva - Monica Vikström-Jokela | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Vikström-Jokela
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Faddergåva.pdf
ISBN
4631608285220

BESKRIVELSE

Faddergåva er ei bok til fadderen. Dei livsnære forteljingane i boka gir eksempel på kva ein fadder kan gjere for og med fadderbarnet sitt. Boka gir også idear til gåver til fadderbarnet, f.eks. tid, ei god forteljing eller ei overrasking. I boka er det plass til å notere opplevingar ein har saman med fadderbarnet, og det er også plass til bilete, fødselsdato, dato for dåp, namnet til barnet, etc. Forfattar Monica Vikström-Jokela er prest og mor til fem barn. Boka er illustrert med nære, varme illustrasjonar av Mervi Lindmann, og er utgitt både på bokmål og nynorsk.

Boka gir også idear til gåver til fadderbarnet, f.eks. tid, ei god forteljing eller ei overrasking. Ett fadderbrev är en vacker gest att ge till barnets faddrar.

Hønsane mine får slik ulideleg beinverk om vinteren. Catharina, död ogift 1630-06-11 enligt gravinskriften i Dala. 38 'Det lärer varit till henne som konung Carl IX:s gemål, drottning Christina, sände till faddergåva en silverkanna och en guldring.' TAB 69.

RELATERTE BØKER