Et flyselskap for folket

Et flyselskap for folket - Ola Krohn-Fagervoll | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Krohn-Fagervoll
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
Et flyselskap for folket.pdf
ISBN
5305639099651

BESKRIVELSE

Denne boka handler om luftfartens fornyelse og Norwegians reise fra nederlagsdømt til ledende flyselskap i Europa. Forfatteren presenterer først hovedtrekkene i luftfartens utvikling, nasjonalt og internasjonalt, herunder hvilke forhold og faktorer som bidrar til å etablere, utvikle og forandre en industri. I den andre delen av boka tar forfatteren for seg byggingen av Norwegian som selskap og de forholdene som var bestemmende for oppstarten høsten 2002 og selskapets utvikling og suksess. Formålet med boka er å gi aktører og personer som er opptatt av industriutvikling og selskapsbygging økt innsikt i hva som gjør seg gjeldende, og hva som har betydning for utviklingen av suksessfulle næringer og selskaper. Denne tverrfaglige boka baserer seg hovedsakelig på fagområder som økonomisk historie, industriell økonomi, innovasjon og entreprenørskap, strategi, finans, markedsføring samt organisasjon og ledelse. Den er forsøkt skrevet på en slik måte at de fleste, herunder politikere, gründere, eiere, investorer, banker, ledere, ansatte, studenter og alle som flyr, har noe å lære. Som casebok vil den egne seg godt som pensumlitteratur for studenter innenfor økonomisk-administrative fag. Forfatteren Ola Krohn-Fagervoll har vært i Norwegians ledelse i snart ti år, de første to årene som nestleder for Bjørn Kjos og de siste åtte som styremedlem. Forfatteren har gjennom mange år, både som leder og som rådgiver, arbeidet med oppstart, utvikling og fornyelse av selskaper. I dag arbeider forfatteren på heltid med rådgivning innenfor feltene strategi, finans og ledelse og innehar styreverv i både private og børsnoterte selskaper. Krohn-Fagervoll er utdannet siviløkonom fra BI, har en MBA i Finans fra University of Wisconsin (Madison) i USA og har vært gjesteforsker ved Stanford University i California.

Denne boka handler om luftfartens fornyelse og Norwegians reise fra nederlagsdømt til ledende flyse.. Kjøp Et flyselskap for folket fra Bokklubber Denne boka handler om luftfartens fornyelse og Norwegians reise fra nederlagsdømt til ledende flyselskap i Europa. Forfatteren presenterer først hovedtrekkene i luftfartens utvikling, nasjonalt og internasjonalt, herunder hvilke forhold og faktorer som bidrar til å etablere, utvikle og forandre en industri. Kjøp Et flyselskap for folket fra Tanum Denne boka handler om luftfartens fornyelse og Norwegians reise fra nederlagsdømt til ledende flyselskap i Europa.

Bestill flyreisen hos Ving. Det er også et viktig eksempel for alle dem som har illusjoner om overvåkingen i dagens Norge. Saken sier noe om hvilken kapasitet overvåkingspolitiet har, og hvilke metoder de bruker.

RELATERTE BØKER