Det innerste valget

Det innerste valget - Nina Karin Monsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Karin Monsen
DIMENSJON
3,71 MB
FILNAVN
Det innerste valget.pdf
ISBN
4465014189624

BESKRIVELSE

Når vi tenker og kommuniserer, foretar vi en serie med valg. Vi velger ord, tanker og tankemønstre. Noen av disse mønstrene er irrasjonelle, spesielt de som kommer fra vår kroppsforståelse eller fra en av våre masseidentiteter. Magefølelsen er ingen klok person. Massens enighet er ingen garanti for sannhet. Vi blir ikke født kloke. Vi lærer underveis - men bare hvis vi aktivt søker sannhet. Vi må ville reflektere over ord og ideer, ønske klarhet. Vi må gjennomskue våre tankefeil og la den strukturerte tanke hjelpe til. Å bli voksen er å kunne analysere egne valg. Bevisstheten er en serie med sinnstilstander. Et sted underveis fra stemningenes løsaktighet til virkelighetens realiteter kan det oppstå virkelighetsbrudd, blindhet og ekstrem ufølsomhet. Forstokkede overbevisninger hindrer at urettferdighet og vold blir oppdaget. Tanken kan legitimere de verste forbrytelser. Den tenker ikke klokt alene, den må styres av personen. Fra personens verdier, viljen til mening og forpliktende valg oppstår den eneste form for moral som holder enkeltmennesker og samfunn sammen. Denne moralen er vår læremester, både når det gjelder tro og viten. For full oversikt over Nina Karin Monsens forfatterskap, anbefaler vi å besøke hennes egne nettsider.

5,- NOK Hvis du ikke har tid til å følge budrunden aktivt, kan du ... Kjøp Det innerste rommet fra Bokklubber Roten til alt ondt Da arbeiderpartihøvdingen Bernhard Clausen dør av hjerteinfarkt, blir det gjort funn på hytta hans i Stavern som indikerer at nasjonale interesser kan være i fare. Dagen etter innkalles etterforsker William Wisting til Riksadvokatens kontor. Valg av kledning er en viktig beslutning.

Vite hva som er viktig for deg, dine verdier. Hva som gir deg energi og glede, og det du innerst inne drømmer om. - Det er vanskelig å forberede seg, men vi må bare stå i det.

RELATERTE BØKER