Amerikansk valgkamp

Amerikansk valgkamp - Hallvard Notaker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hallvard Notaker
DIMENSJON
12,4 MB
FILNAVN
Amerikansk valgkamp.pdf
ISBN
2766111643874

BESKRIVELSE

Hva løfter noen opp til å bli verdens mektigste menneske, mens andre etterlates som evige tapere? Notaker tar for seg det store politiske feltet av image, penger, organisasjon, mediestrategier, TV-reklamer, debatter, meningsmålinger og velgere - til sammen fenomenet "amerikansk valgkamp". En skarp, underholdende og tilgjengelig introduksjon til mekanismene for moderne politikk.«... bør leses i høst av alle i Norge med et minimum av interesse for amerikansk politikk»Hans Olav Lahlum, forfatter og historiker"Jeg vet det er mange der ute som leter etter den ultimate boken om amerikanske valgkamper. Den gode nyheten er at den er kommet på norsk og skrevet av Hallvard Notaker."Ketil Raknes, høyskolelektor i PR og kommunikasjon og tidl. statssekretær

Men det farligste skytset kommer ofte fra komikerne på TV-skjermen. Kjøp 'Amerikansk valgkamp, image, penger og moderne politikk' av Hallvard Notaker fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788202531751 Kjøp Amerikansk valgkamp fra Cappelendamm Hva løfter noen opp til å bli verdens mektigste menneske, mens andre etterlates som evige tapere? Notaker tar for seg det store politiske feltet av image, penger, organisasjon, mediestrategier, TV-reklamer, debatter, meningsmålinger og velgere - til sammen fenomenet "amerikansk valgkamp". Toggle Nav.

januar 2020 | 09:29. Stemningen har vært laber mellom Elizabeth Warren (til venstre) og Bernie Sanders (til høyre) før tirsdagens debatt i Iowa.

RELATERTE BØKER