Advokaters erstatningsansvar

Advokaters erstatningsansvar - Toralf Wågheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toralf Wågheim
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Advokaters erstatningsansvar.pdf
ISBN
8694876485051

BESKRIVELSE

Advokaters erstatningsansvar er en praktisk nyttig og helt nødvendig bok for advokater og andre rettsanvendere som må kjennskap til profesjonsansvaret. Denne boken gir en fremstilling av advokaters erstatningsrettslige ansvar ved utøvelse av advokatvirksomhet. Hovedvekten av fremstillingen redegjør for ansvarsgrunnlaget. Her gis det først en generell fremstilling av profesjonsansvaret, før det redegjøres nærmere for ansvarsnormen knyttet til typiske advokattjenester som eksempelvis rådgivning og utførelse av prosessoppdrag. I tillegg til ansvarsgrunnlaget, behandler boken også spørsmål om gyldigheten av ansvarsbegrensninger, spørsmål om bevisbyrde og spørsmål om foreldelse av advokatansvar.I de senere år har det blitt et økt fokus på advokater og deres erstatningsansvar. Hvert år avsies det et betydelig antall avgjørelser i domstolene som omhandler advokatansvar, og erstatningsbeløpene kan til dels være relativt høye. Som en følge av et stadig økende behov for advokatbistand, kan dette også tyde på at antallet ansvarssaker vil være stigende i de kommende år.

Doblet erstatningsbeløpet etter feilbehandling. Helseklage tapte i alle rettslige instanser.

Ansvarsforsikring - advokatens fejl. Alle advokater skal have en ansvarsforsikring, der dækker de fejl, som han eller hun måtte begå i løbet af rådgivningen. Få Advokaters erstatningsansvar af Søren Halling-Overgaard som bog på dansk - 9788757422283 - Bøger rummer alle sider af livet.

RELATERTE BØKER