TTIP og TISA på 1-2-3

TTIP og TISA på 1-2-3 - Lars Gunnesdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Gunnesdal
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
TTIP og TISA på 1-2-3.pdf
ISBN
3867885551907

BESKRIVELSE

Mer makt til storselskapene og mindre til folket. Flere som tjener penger på velferdstjenestene. Regler som fratar framtidens politikere muligheten til å velge en annen kurs.Det kan bli resultatet av TTIP og TiSA - to handelsavtaler som kan forandre samfunnet. Bak lukkede dører og i tett dialog med mektige storselskaper presser EU og USA på for å få avtalene i havn. Norges regjering ønsker dem velkommen, men møter sterk motstand fra fagbevegelse og sivilsamfunn. Avtalene ligger på forhandlingsbordet nå. Denne pamfletten viser hva som står på spill.

Regler som fratar framtidens politikere muligheten til å velge en annen kurs. Det kan bli resultatet av TTIP og TiSA - to handelsavtaler som kan forandre samfunnet. Trade in Services Agreement (TiSA), ofte omtalt som Tisa eller TISA, er en foreslått internasjonal frihandelsavtale.Avtalens formål er liberalisering av den globale handelen innenfor servicenæringer, og inkluderer bankvesen, helsetjenester og transport.Avtalen omfatter 23 parter, inkludert Norge, EU og USA. I tillegg skal TTIP omfatte regelverkssamarbeid mellom EU og USA med vekt på åpenhet, gjensidig godkjenning og harmonisering av tekniske regler og prosedyrer, og samarbeid om utvikling av globale regler og prinsipper.

Du trenger: Strikk, sikkerhetsnål, saks og knappenåler. Tips.

RELATERTE BØKER