Mangfoldets filosofi

Mangfoldets filosofi - Tariq Ramadan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tariq Ramadan
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Mangfoldets filosofi.pdf
ISBN
6017180209263

BESKRIVELSE

All religion og filosofi prøver å svare på de grunnleggende spørsmålene i menneskets tilværelse, som meningen med livet, døden, lidelsen, kjærligheten. I vår søken er vi alle like - selv om veien mot sannhet, fred og tilhørighet er forskjellig. I sin bok Mangfoldets filosofi, ønsker Tariq Ramadan å definere hva frihet innebærer for mennesket. Med frihet følger rettigheter og ansvar. Idealet om likhet må ikke tas for gitt, men kjempes for hver dag. Vi må aktivt arbeide for respekt og toleranse og lære å se den andre i oss selv, først da kan vi unngå frykten for det fremmede. Ramadan diskuterer begreper som tro og fornuft, etikk og moral, tradisjon og modernitet, universalitet og sivilisasjon. I boken maner han til en viktig dialog, og målet er at vi skal fokusere mindre på hvor vi kommer fra og mer på prinsippene vi har til felles. Mangfoldets filosofi er en intelligent bok som legger premissene for vår tids viktigste debatter.

Med spill og drama om bioteknologiloven ble et annet spill avsluttet - etter 15 år, skriver ... Mangfoldets utfordringer og muligheter sett gjennom religionsdidaktisk forskning. Et nordisk overblikk Nyere religionsdidaktisk forskning har bidratt mye til å beskrive hvordan religion og livssyn på komplekse måter veves sammen med andre innslag i barn og unges liv og slik utgjør læreforutsetninger som må tas hensyn til. Mangfoldets filosofi Postet i Aktuelt , Bøker publisert 22.

adjektiv 1. i flertall mange, flerfoldige for mangfoldige år siden 2.

RELATERTE BØKER