Konflikter

Konflikter - Hans Brodal, Leif Nilsson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Brodal, Leif Nilsson
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Konflikter.pdf
ISBN
2527320548606

BESKRIVELSE

Boken tar for seg hvordan man bør gå frem for å løse opp og bearbeide konflikter både på arbeidsplassen, hjemme og i andre sammenhenger. Den ser blant annet på konfliktforløpslover og -mekanismer, og hva man som enkeltindivid kan gjøre når man blir involvert i en konflikt.

Lag deg et tankekart over det du husker om konflikter og konfliktløsning fra Vg1 helse- og oppvekstfag. Se gjennom det fagstoffet som ligger på Vg1 helse- og oppvekstfag, og se om det er noe du bør repetere før du går i gang med fagstoffet på Vg2. Interpersonlige konflikter handler om konflikter som oppstår i samhandling mellom mennesker, grupper og kulturer.

Det betyr at du synes det er vanskelig å vite hva som er den beste av flere løsninger. Når konflikter oppstår på jobben, må du som fagperson håndtere dem.

RELATERTE BØKER