Konflikter

Konflikter - Hans Brodal, Leif Nilsson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Brodal, Leif Nilsson
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Konflikter.pdf
ISBN
3233055227480

BESKRIVELSE

Boken tar for seg hvordan man bør gå frem for å løse opp og bearbeide konflikter både på arbeidsplassen, hjemme og i andre sammenhenger. Den ser blant annet på konfliktforløpslover og -mekanismer, og hva man som enkeltindivid kan gjøre når man blir involvert i en konflikt.

Gå til temaheftet Konflikthåndtering på arbeidsplassen Konflikter og kulturell variasjon skaper muligheter og utfordringer, og bidrar til endring og innovasjon, også dette vil bli belyst i løpet av kurset med eksempler fra de ulike epokene. Forelesningene in-situ inkluderer bymurene, Testaccio, Campo Marzio, Ara Pacis (fredsalteret), Augustus' mausoleum, Diocletsians termer, Det romerske nasjonalmuseum, og Gianicolo. Liste over kriger.

I og med at det er umulig å sikre seg mot alle konflikter i fremtiden, er det viktig at både ledere, mellomledere, verneombud, medlemmer av arbeidsmiljøutvalget, tillitsvalgte og ansatte i HR, HMS og personal har kompetanse til å møte og håndtere konflikter på en god måte. Alt etter hvilke behov en har finnes det ulike måter å definere væpnede konflikter på. Vi skal først se kort på hvilke definisjoner en bruker i internasjonal rett, og deretter hvordan forskere skiller mellom ulike typer konflikter. Kan kroppsspråket ditt hjelpe deg til å takle konflikter? Et studentkollektiv er med på et eksperiment.

RELATERTE BØKER