Hjertetid

Hjertetid - Greta Aune Jotun | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Greta Aune Jotun
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Hjertetid.pdf
ISBN
4076220129381

BESKRIVELSE

Andaktsboken Hjertetid har tekster for hver dag i året, henvisninger til bibeltekster og forslag til bønne- og takkeemner. Hjertetid passer for alle generasjoner. Greta Aune Jotun er født på Fjellværøy i Hitra kommune. Hun debuterte som forfatter i 1985 med barneboken Jeg er Mandelblomst! - og med årets barnebok, Fobigeni, jippi! - har hun i alt elleve skjønnlitterære utgivelser for barn/ungdom. Den røde tråden i forfatterskapet er tydelig: Barn og unges vanskeligheter, og i flere av bøkene - hvor viktig det er å være oppmerksom på at også uskikkelig adferd kan skyldes dype problemer. Alle utgivelsene kan plasseres i sjangeren psykologisk realisme. I 2014 utga forfatteren en bok med kristne tekster, bønneboken Våk og be. Den inneholder også noen få tekster for barn. Greta Aune Jotun er også billedkunstner. Hun har deltatt i mange gruppe- og kollektivutstillinger og har hatt flere separatutstillinger.

Joseph, Jyllandsgade 79c, 6700 Esbjerg Sjov undervisning af høj kvalitet v/ sygeplejerske Toni Hørup og sygeplejerske Lone Fuglsang Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Hjertetid » Pressen skrev. Pressen skrev.

Hun debuterte som forfatter i 1985 med barneboken Jeg er Mandelblomst! - og med årets barnebok, Fobigeni, jippi! - har hun i alt elleve skjønnlitterære utgivelser for barn/ungdom. Andaktsboken Hjertetid har tekster for hver dag i året, henvisninger til bibeltekster og forslag til bønne- og takkeemner. Hjertetid passer for alle generasjoner.

RELATERTE BØKER