Europaveien

Europaveien - Kjetil Wiedswang | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Wiedswang
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Europaveien.pdf
ISBN
9596297636454

BESKRIVELSE

Kommentator i Dagens Næringsliv, Kjetil Wiedswang, har sett seg lei på at nesten alt som er skrevet om EU og Norges forhold til unionen, er preget av et politisk gravalvor som stoffet ikke fortjener. EU er nemlig et storslått, historisk prosjekt. Samtidig som det også er spektakulært dysfunksjonelt. EUs historie handler om intriger, maktspill, sterke personligheter, skandaler i hopetall, grov korrupsjon, sex, drugs, rock.n.roll, illsinte franske bønder, enda sintere anarkister og Europaparlamentet, verdens største supperåd. Inn mot dette seilte så lille Norge med luthersk ballast og populistisk radikalisme, med nasjonal omsorg for bønder og fiskere . og nyslått rikdom. Og ut av alt dette kan det komme gode . og til og med morsomme . historier. Dette har Kjetil Wiedswang grepet fatt i. Hans bok er et stykke subjektiv reportasjejournalistikk om Norges svært spesielle forhold til Den europeiske unionen.

35 98 36 00 / Dalanveien 2, 3770 Krager ... E134 er korteste veg mellom Drammen og Haugesund. I tillegg er den en viktig ferdselsåre mot Numedal. Velg den billigste europaveien.

Den tidligere Odd-spilleren mister hele sesongen. Kjøp 'Europaveien, EU, krisen og vi andre' av Kjetil Wiedswang fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788251686099 Det var onsdag formiddag at Mesta sprengte vekk digre snøskavler for å kunne åpne europaveien igjen.

RELATERTE BØKER