Elsi Lund

Elsi Lund - Bjørg Vik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Vik
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Elsi Lund.pdf
ISBN
3272859043915

BESKRIVELSE

Dette er tredje og siste romanen i serien om Oslo piken Elsi Lunds utvikling og den tidsepoken hun selv er barn av, med konvensjoner det koster å bryte seg løs fra. "Hun er snart nitten, har tatt artium, vet hvordan en mann ser ut naken og hvordan det er å ligge med han." Vi følger henne et par år midtveis i 50-tallet - gjennom russetid, husmorskole, forlovelse, gjennom brudd, oppbrudd og sammenbrudd, frem til Jorurnalistakademiet og nøkkelen til eget rom og liv.

innbundet, 2010. Sendes innen 4-6 virkedager.

'Hun er snart nitten, har tatt artium, vet hvordan en mann ser ut naken og hvordan det er å ligge med han.' Kjøp Elsi Lund fra Bokklubber Dette er tredje og siste romanen i serien om Oslo-piken Elsi Lunds utvikling og den tidsepoken hun selv er barn av, med konvensjoner det koster å bryte seg løs fra. 'Hun er snart nitten, har tatt artium, vet hvordan en mann ser ut naken og hvordan det er å ligge med ham.' Kjøp Elsi Lund fra Bokklubber Dette er tredje og siste romanen i serien om Oslo-piken Elsi Lunds utvikling og den tidsepoken hun selv er barn av, med konvensjoner det koster å bryte seg løs fra.

RELATERTE BØKER