Elsi Lund

Elsi Lund - Bjørg Vik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Vik
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
Elsi Lund.pdf
ISBN
8644655206662

BESKRIVELSE

Dette er tredje og siste romanen i serien om Oslo piken Elsi Lunds utvikling og den tidsepoken hun selv er barn av, med konvensjoner det koster å bryte seg løs fra. "Hun er snart nitten, har tatt artium, vet hvordan en mann ser ut naken og hvordan det er å ligge med han." Vi følger henne et par år midtveis i 50-tallet - gjennom russetid, husmorskole, forlovelse, gjennom brudd, oppbrudd og sammenbrudd, frem til Jorurnalistakademiet og nøkkelen til eget rom og liv.

Hun er snart nitten, har tatt artium, vet hvordan en mann ser ut naken og hvordan det er å ligge med han. Vi følger henne et par år midtveis i 50-tallet - gjennom russetid, husmorskole, forlovelse, gjennom brudd, oppbrudd og ... Kjøp Elsi Lund fra Cappelendamm Dette er tredje og siste romanen i serien om Oslo piken Elsi Lunds utvikling og den tidsepoken hun selv er barn av, med konvensjoner det koster å bryte seg løs fra.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Heftet, Innbundet | 9788202472092 Kjøp Elsi Lund -TRILOGIEN fra Bokklubber Med stor dikterisk kraft gjenskaper Bjørg Vik miljøet i sin barndoms gate, og gir et bilde av en hel tidsepoke. Menneskene i den helt vanlige leiegården ved St.

RELATERTE BØKER