Tidens tegn her og nå!

Tidens tegn her og nå! - Timothy Dailey | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Timothy Dailey
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Tidens tegn her og nå!.pdf
ISBN
7539866415851

BESKRIVELSE

I Midtøsten blir én kristen drept og lider martyrdøden hvert femte minutt. I vestlige land forvitrer nasjoners hjerte i kjølvannet av terror, moralsk forfall og opptøyer. Rundt om i verden kommer ondskap til syne gjennom korrupsjon, voldshandlinger, folkemord og ødeleggelse. Er dette tegn i tiden på at endens tid er her, nå? Jesus advarte sine disipler om det som skulle skje i de siste tider. I denne boken viser forfatteren Timothy Dailey at tidsalderens ende er nærmere enn de fleste tror. Etter å ha studert bibelske profetier i flere tiår gir han deg avgjørende bevis gjennom hvordan historiske hendelser, arkeologiske funn, personlige vitnesbyrd og Guds Ord for at det vi ser med egne øyne i våre dager, er oppfyllelsen av Bibelens profetier. Han peker på og avslører: De skjulte, demoniske krefter bak IS og den voldelige fanatismen i Midtøsten. Hvordan Gog og Magog, som profeten Esekiel beskriver, vil skape kaos i store nasjoner. Hvilket land i vår tid er det mystiske BABYLON som Åpenbaringsboken forteller om. Antikrists framtreden. Illevarslende ulykker som truer selve livsgrunnlaget for hele menneskeheten.

Olav Humlebek er en av de som jobber frivillig i Eiker Arkiv. Nå blir det spennende å se hva som skjer i neste kapittel. «Tidens Tegn» kan bare kjøpes på nett og hard cover versjonen koster kun 248,-.

Tidens Tegn var opprinnelig talerør for Frisinnede Venstre (Frisinnede Folkeparti fra 1932), men ble etter hvert partiuavhengig og kom mot slutten av 1930-åra til å stå den konservative propagandaorganisasjonen Fedrelandslaget nær. Avisa kjøpte den gamle Venstre-avisa Verdens Gang i 1923 og opptok Ørebladet i 1924.

RELATERTE BØKER