Sørgenetter

Sørgenetter - Torill Thorup | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Sørgenetter.pdf
ISBN
4844768874871

BESKRIVELSE

Mye takket være Esters vennlighet begynner Dina å finne seg til rette på Brandsæther, men så oppdager hun at noen har rotet i sakene hennes.Et skudd bryter nattestillheten på storgården. En av kvinnene blir truffet og alvorlig såret. Snart viser det seg at mannen som skjøt, hadde nøkkel til å låse seg inn. Hvem har gitt ham den? Mistanken faller på Trygve, gårdsforvalteren som alltid er blitt regnet som lojal.- Det finnes to nøkler til hoveddøren. Det burde jeg vite, svarte Trygve fortvilet, - for jeg har egenhendig smidd dem. Jeg ville gjøre det selv. Nettopp for å forvisse meg om at det kun ble to. - Jeg hører du sier det, innvendte lensmannen ergerlig, - men det behøver ikke bety at du snakker sant. Kanskje du smidde flere?

Reservationer i kö: 0 Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.) ... "Sørgenetter" av Torill Thorup - Se omtaler, sitater og terningkast.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2011 Lengde: 5 t. 52 min.

RELATERTE BØKER