Reisen til Havanna

Reisen til Havanna - Armando Lucas Correa | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Armando Lucas Correa
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Reisen til Havanna.pdf
ISBN
9418806450400

BESKRIVELSE

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme. Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Det begynner å bli farlig for 12 år gamle Hannah og familien, og når skipet St. Louis skal frakte jødiske passasjerer fra Berlin til asyl på Cuba, øyner de et håp om å overleve. Hannah inngår et løfte med bestevennen, Leo: Hva enn som skjer, skal de alltid ha en framtid sammen. New York, 2014: Den 12 år gamle Anna Rosen mottar en mystisk pakke fra Cuba, som inneholder brev og bilder av hennes avdøde fars familie - en familie hun aldri har møtt. I et forsøk på å forstå farens ukjente fortid, reiser Anna og moren til Havanna. Reisen til Havanna er en gripende og viktig fortelling om mennesker på flukt; om sterke vennskap, umulige valg og brennende håp.

Se programmet og få et tilbud på reisen her! Reisen til Havanna er en gripende og viktig fortelling om mennesker på flukt; om sterke vennskap, umulige valg og brennende håp. LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St.

Du sparer penger! Norge - Havanna. Avreise fra Gardermoen med Air France om morgenen*, via Paris, med ankomst til Havanna om sen ettermiddag lokal tid.

RELATERTE BØKER