Myren

Myren - Arnaldur Indridason | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Myren.pdf
ISBN
8059296135914

BESKRIVELSE

En eldre mann blir funnet myrdet i en kjellerleilighet i Reykjavik. Gjemt under skrivebordsplaten hans finner politiet et bilde av en barnegrav. Når man klarer å tyde inskripsjonen på gravstøtten viser det seg at det ligger en fire år gammel jente der, og at hun døde i 1968. Ved hjelp av fotografiet nøster politiet opp gamle og nye forbrytelser som har ført til flere familietragedier. Samtidig forsvinner en ung kvinne fra sitt eget bryllup.Erlendur Sveinsson og hans kolleger i politiet står overfor en uvanlig komplisert og gåtefull sak som har røtter tilbake i en tid da mye var annerledes på Island. Glassnøkkelprisen for beste nordiske kriminalroman i 2002 og 2003.

Alle banene er åpne, men det vil være noen restriksjoner frem til 15.... Øyvind Myren fra Ytterøy, Levanger. Se hvem som ringer! Prøv vår app gratis i 30 dager.

Myren™ var faktisk designet for kantinen på Novo Nordisk - et globalt farmasøytisk selskap - med ønske om en plassbesparende stol av høy kvalitet og holdbarhet, må du si at Arne Jacobsen møtte kravet med sin Myren™. Kart og flyfoto over Myren, 3570 Ål fra 1881 Model 3101 myren, Stol, Arne Jacobsen, Arne Jacobsen (1902-1971). Sæt på seks Myren spisestole med skaller i formspændt krydsfinér, stel af forkromet stålrør.

RELATERTE BØKER