Måtehold i grådighetens tid

Måtehold i grådighetens tid - Henrik Syse | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Syse
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Måtehold i grådighetens tid.pdf
ISBN
7384930912901

BESKRIVELSE

Aktuell hverdagsfilosofi i vårt forbrukssamfunn: Henrik Syse graver frem igjen den gamle, men samtidig så aktuelle dyd - måtehold. Han er overbevist om at et samfunn som tar til seg - og øver seg opp i - måtehold og moderasjon, vil kunne møte fremtiden med langt større trygghet enn et samfunn som gir seg hen til ureflektert nytelse.

Han er overbevist om at et samfunn som tar til seg - og øver seg opp i - måtehold og moderasjon, vil kunne møte fremtiden med langt større trygghet enn et samfunn som gir seg hen til ureflektert nytelse. Syse, Henrik (2009) Måtehold -- i grådighetens tid [Moderation -- in an Age of Greed]. Oslo: Cappelen Damn.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Måtehold i grådighetens tid av Henrik Syse (ISBN 9788202425685) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER