Lov om barn og foreldre.

Lov om barn og foreldre. Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Lov om barn og foreldre..pdf
ISBN
3701963393270

BESKRIVELSE

Lov om barn og foreldre gir foreldre oppfostringsplikt til barnet er 18 år, men hvis barnet vil fortsette videregående skolegang som må regnes som vanlig etter fylte 18 år, har barnet krav på pengetilskudd for den tiden skolegangen varer (barnelova, 1981) Foreldre som ikke bor sammen avtaler på egen hånd fast bosted og samvær for barnet. Ved samlivsbrudd har samboere og ektefeller med felles barn under 16 år plikt til å mekle.

Pliktdelsarven utgjør til sammen 2/3 av hver av foreldrenes etterlatte formue, men begrenset til 1 million kroner fra hver av dem til hvert barn eller barns linje. Lov om barn og foreldre (Barnelova)? Hva er risikoen for maktmisbruk? Hva er sannsynligheten for at den sakkyndige manipuleres av partene i slike saker, og hvor oppmerksom er den sakkyndige selv på at dette kan skje? Hvilke forholdsregler tar den sakkyndige? Arbeidsform: Teori, praktiske oppgaver, refleksjon og diskusjon. Vi tilbyr kurs i Lov om barn og foreldre. Det blir teori, praktiske oppgaver, refleksjon og diskusjon.

RELATERTE BØKER