Konserten

Konserten - Asbjørn Krag | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Krag
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Konserten.pdf
ISBN
6767410976913

BESKRIVELSE

Kameratene Hans Olav og Sørlendingen har slått seg opp på bestillingstyverier av allerede stjålet kunst, og nå har de gjennomført sin desidert største jobb. Men noe har gått galt. Maleriet de har stjålet på oppdrag fra en ukjent kunde har blitt borte, og hele virksomheten deres står på spill dersom de ikke klarer å skaffe det tilbake. Dermed kastes de ut i jakten på et maleri som det viser seg at det er flere tvilsomme individer som er interessert i. Den verdensberømte kunstmaleren Jan Vermeer (1632-1675) skapte uten å vite det kjernen i denne lettere surrealistiske spenningsromanen da han i 1665 malte Konserten. Maleriet ble 18. mars 1990 stjålet fra Isabella Stewart Gardner Museum i Boston, MA, og har siden den gang vært sporløst borte. Det vil si; inntil det dukker opp i denne romanen.

Kommersiell leder Vibeke Steen sier at alt rundt Kiss-konserten går via Live Nation. - Vi leier bare ut arenaen, og vi forholder oss til de reglene som myndighetene setter.

Men plutselig dukker det opp en kompis som mangler billett til samme konsert. Vil Stian klare å lyve til kompisen sin for å få med Mia? Bryan Adams-konserten står i fare for å bli avlyst .

RELATERTE BØKER