Høst

Høst - Ali Smith | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ali Smith
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Høst.pdf
ISBN
9968179663986

BESKRIVELSE

Høsten 2016. Daniel har levd i mer enn hundre år. Elisabeth, født i 1984, har blikket rettet mot fremtiden. Storbritannia er delt i to av en historisk avstemning som vil få konsekvenser for alles fremtid. Folket har vunnet; folket har tapt. Veien fra håp til håpløshet er kort. Heldigvis finnes kunsten og litteraturen. "Høst" er Ali Smiths varme og samfunnskritiske meditasjon over verdenen vi lever i: en verden som blir stadig mer avgrenset og eksklusiv. Smith utforsker erfaringer av tid, hvordan vi er våre erfaringer, hvordan vi bærer dem med oss og hvordan de former oss.

haust (nynorsk) Se ogs ... Skyvedør Vår-høst. 2-del, BxH:1500x1995mm, rød, U-verdi: 3,0, karm: Original.

kalkunbryst med portvinsaus, vintersalat og hasselbackpoteter sju varmende gryteretter med smak av hØst. annonse - meny.no.

RELATERTE BØKER