Forlatt for å dø

Forlatt for å dø - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Forlatt for å dø.pdf
ISBN
9631595212957

BESKRIVELSE

Andrine nekter å tro at Isak er skyldig i drap, men når det ikke kan bli stort verre, får hun et budskap fra fengslet som faktisk er det verste hun kan få vite. Selv om bestemoren kommanderer Andrine til å være hjemme av hensyn til barnet hun venter, nekter hun å gi seg. Ikke når det gjelder Isak! Nå hadde nok bestemoren funnet ut at hun var borte, og sinnet gikk vel utover de andre der hjemme. Men Stina var der, og hun ville ta Andrine i forsvar og forklare den gamle hvorfor hun hadde vært nødt til å reise. «En leseopplevelse!» Gro Kåsmoli, bokelsker

Read reviews from world's largest community for readers. Andrine nekter å tro at Isak er skyldig i drap, men når det ikke kan bli ... «Ida» ble forlatt i skogen for å dø Mannen kastet kattungen fra seg i skogen da han ble observert av en turgåer, for deretter å løpe vekk fra stedet.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Forlatt for å dø av Jorunn Johansen (ISBN 9788202471323) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER